Дневна доза 2238 21. март 2017.

Што трезвен мислим то Миленко (Јованов) опијен говори

Александар Вучић Мој колега и пријатељ Миленко Јованов направио је грдну грешку покушавајући да им узврати истом мером, помињући у увредљивом контексту чланове породице тог досовског кандидата. У име пристојне и нормалне Србије, у лично име, извињавам се свим грађанима који су макар у једном дану помислили да између нас нема разлике и да смо сви исти. Нисмо исти и никада нећемо бити. Мој тим и ја никада нећемо вређати чланове туђих породица. Управо зато, молим све грађане Србије да прихвате моје извињење због једне погрешне, и то не моје изјаве, а досовским кандидатима поручујем да наставе нападе на моју породицу, јер сам у досадашњем току кампање јасно видео да други програм и политику немају.

Александар Вучић, председнички кандидат СНС-а, медијима после изјаве Јованова да супруга Вука Јеремић управља нарко тржиштем у Србији, „Курир“
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.