Извини Екреме, понела ме песма

Милан Беко У Србији је прво на сцени био популизам, који се потом претворио у једну нову врсту реалности и сада долази до "екремизације" Србије. Извињавам се господину Екрему Јеврићу што сам њега као персонификацију употребио за једну друштвену појаву.

Милан Беко, пословни човек, "Између две ватре" на ТВ Б92

Велики брат је Србин

Сергеј Трифуновић Хрвати су скупили милион евра за операцију једне своје девојчице, верујем да сте сви ви велики Срби и да имате ћириличне тастатуре, докажите да сте већи Срби од Хрвата.

Сергеј Трифуновић, глумац, у емисији "Магазин ВИП Великог брата" на ТВ Б92, поручујући да се новац не троши на гласање у "ријалитијима" већ "да се помогне Тијани Огњановић", "Блиц"

Љути глумци благо протестују

Петар Божовић И произвођачи љутих папричица се окупе па протестују због откупних цена, а ми стојимо ко овце и мислимо да ће држава све да реши за нас.

Петар Божовић, глумац, поводом своје акције за опстанак "Атељеа 212", "Блиц"

Милосрдна транзиција

Петар Божовић Ово је једна у низу катастрофа које су нам се дешавале: "Милосрдни анђео" током ког је Европска заједница срушила све и побила становништво; након њих дошли су ови "наши" који су као скакавци појели ову земљу... то се звало транзиција! Војску су претворили у феријални савез, а културу укидају!

Петар Божовић, глумац, "Блиц"

Убиј, закољи – да култура не постоји

Петар Божовић Постоји више начина да се једна земља уништи. Један од њих је уништење културе тог народа.

Петар Божовић, глумац, "Блиц"