Један Мрка, једна супруга, једна љубавница

Милутин Мркоњић Моја супруга је и даље Драгана Даша Мркоњић. Немам другу. А Ана Бекута зна да сам синоћ био са супругом на вечери и нема проблема. Зашто ме мало не пратите по градилиштима, него по ресторанима?

Милутин Мркоњић, бивши министар саобраћаја из СПС-а, "pulsonline.rs"

Да нисам у емисији, да ли бих био масон?

Предраг Мики Манојловић А да нисам масон, зар бих ја био у вашој емисији?

Предраг Мики Манојловић, глумац, на питање хрватског водитеља Александра Станковића да ли је масон, "Недјељом у 2" ХРТ-а, "Курир"

Нећу да будем Швабо у америчком (дотираном) филму

Предраг Мики Манојловић Никад нисам желео да играм негативце са Истока. То је био тренд, лоши момци, који су узрок наших [америчких] проблема, а које ћемо ми, опремљени high tech технологијом, да решимо. Никад нисам могао да "сварим" тај стереотип само да бих зарадио новац.

Предраг Мики Манојловић, српски глумац, "Недјељом у 2" ХРТ-а, "Телеграф"/"Мондо"

Бежанијска коса у Митровици

Милован Дрецун Високи званичник Еулекса ми је рекао да су спремили 52 мобилне патроле Еулекса и КФОР-а, које ће спречити застрашивање људи на путу до бирачких места. То се није десило. Еулекс се сада "вади" да је дошло да пометње у редовима ОЕБС-а, јер је неко пустио информацију да ће се упасти на сва бирачка места у свим [српским] општинама. Онда су и ОЕБС и Еулекс почели да беже у јужну Косовску Митровицу.

Милован Дрецун, председник Одбора за КиМ, о инцидентима на локалним изборима на северу КиМ, "Упитник" РТС-а

Контролор Коштуничине штете

Драган Шормаз Сведоци смо насиља које се догађало протеклог викенда на стадионима, а на северу КиМ насиља и нарушавања интереса државе и српског народа. Инспиратор је Коштуница, сујетни човек у годинама који је само у стању да направи штету, то сам говорио 2008. године у ДСС и до 2010. када су ме због тога избацили.

Драган Шормаз, посланик СНС-а и бивши потпредседник ИО ДСС-а, у Скупштини Србије, "Танјуг"