Јоргованку не признаје, Цицу обожава

Јоргованка Табаковић Свекрви је једног дана пришао лекар и упитао је да ли је истина да је свекрва наше гувернерке, на шта је она одговорила „не“. Када је то испричала унуцима, они су је зачуђени упитали зашто је то рекла, кад се зна да обожава Цицу, тако иначе мене зову приватно. Она је одговорила да би се осећала угроженом кад би у болници знали да је свекрва гувернерке. Није добро ни за породицу кад вам неко свесно нацрта мету на челу.

Јоргованка Табаковић, гувернер НБС, у јутарњем програму на ТВ „Пинк“, „Ало“

Још једна оваква победа и пропали смо

Никола Селаковић Никад у Србији и српском народу, нарочито онима који су протерани, нећете моћи објасните да то није злочин, нарочито геноцид. [...] Нисмо поднели тужбу да бисмо тиме доказали геноцид, већ да бисмо одбранили Србију од хрватске тужбе. Јесмо ли у томе успели? Јесмо.

Никола Селаковић, министар правде, о завршеном процесу пред Међународним судом правде у Хагу, Радио „Слободна Европа“

Стара лоша времена

Драгољуб Мићуновић Сада испада да је све зло почело петог октобра, а да је пре тога било неко дивно време.

Драгољуб Мићуновић, председник Политичког савета ДС-а, Б92

Бриселски договор (туђу) кућу гради

Александар Вулин Нису Срби на Косову ушли у институције зато што их је замолио косовски премијер Иса Мустафа, већ зато што смо се то договорили у Бриселу и онда мора да се поштује њихова храброст да уђу у те институције и да се поштује то што штите свој народ.

Александар Вулин, министар за рад и председник Покрета социјалиста, „Данас“

Мане (пре)раног устајања

Војислав Шешељ Он [Вучић] непрекидно обећава, јадикује пред народом - „тешко му је“, ради 25 сати дневно - устаје сат раније.

Војислав Шешељ, председник СРС-а, о премијеру Србије, „youtube.com“

Мале тајне великих мајстора (манипулације)

Војислав Шешељ Постоји једна једина ствар где Александру Вучићу признајем да је компетентнији од мене - у медијској манипулацији. Ту је прави мајстор. Њега, док је био у нашој странци, није мрзело да годинама вредно, истрајно проучава сву литературу из области пропаганде и медијских манипулација која је била доступна на интернету - а добро зна енглески језик. Он је само то учио и тако се и поставља у јавности.

Војислав Шешељ, председник СРС-а, о премијеру Србије, „youtube.com“

Покондирена Драгица

Војислав Шешељ Драгица Николић једног дана на себе навуче више гардеробе и накита, него што је Томиславова плата за целу годину. У вези те фондације Томислав Николић вуче за уши бизнисмене, и криминалце, да уплаћују - они уплате - а Драгица пола пије пола Шарцу даје.

Војислав Шешељ, председник СРС-а, о фондацији супруге председника Србије, „youtube.com“