(Мега) паљевина бренда

Блиц Након што му је углед озбиљно доведен у питање прошле године низом скандала са сумњивим докторатима, Мегатренд универзитет јуче је променио име. Одлуком Савета Мегатренд универзитета зваће се „Универзитет Џон Незбит“. Одлука о промени имена образложена је „новим развојним концептом универзитета“ и „новим правцем развоја“, без прецизнијег објашњења.

Блиц, о универзитету Миће Јовановића

Дежурна телефонска служба за Твитер и Фејсбук

Станислава Пак Станковић Да ли очекујете да се председник републике бави „Твитером“ и „Фејсбуком“? Па он има службу за то. Просто му је то излетело. Нисмо ми роботи.

Станислава Пак Станковић, саветник председника Србије за медије, о „бисеру“ Томислава Николића, „Да можда не“ РТС-а

Жути човек о белом

Станислава Пак Станковић Оно што је председник [Николић] говорио кинеском премијеру Ли Кећијангу о „жутим људима“ - то је толико прихваћено са симпатијама, Кинези су се том непосредном комуникацијом одушевили. Професор Иван Клајн је говорио да то њих не може никако да увреди, само су наши таблоиди стварали полемику.

Станислава Пак Станковић, саветник председника Србије за медије, „Да можда не“ РТС-а

Човек који је хтео да буде председник

Станислава Пак Станковић Председник је толико побољшао углед Србије у свету да ја то вама не могу да објасним. Кад читам Киплинга, он [Томислав Николић] ми је на уму - ради, труди се, трпи ударце и опет ради и труди се. Непосредна комуникација коју је имао са Федериком Могерини - рекао је искрено своје мишљење и то је њу апсолутно разоружало. Комуникација са светским дипломатама и званичницима је феноменална.

Станислава Пак Станковић, саветник председника Србије за медије, „Да можда не“ РТС-а

Герхарде, изгоре ти пиво!

Владимир Путин Пре неколико година са Шредереом сам ишао у сауну, која се запалила. Он је инсистирао да доврши своје пиво пре него што утекне.

Владимир Путин, председник Руске федерације, у „Директној линији“ - традиционалном разговору с јавношћу, „Спутњик“

Статистика, руска дика (што пожелиш то наслика)

Владимир Путин Верујем бројкама, статистика је чешће поуздана него што није.

Владимир Путин, председник Руске федерације, у „Директној линији“, „Блиц“

Пара има (руски) хаџија и за украјинску рају

Владимир Путин То је братска нација. Дајемо им зајам, јер су Украјинци наша етничка браћа. Можете изразити неслагање, али о томе нећемо сада. Када помажемо Украјини, помажемо обичним људима. [...] Само прошле године, од Русије су добили три пута више новца него што им је Запад дао у протекле четири.

Владимир Путин, председник Руске федерације, у „Директној линији“ - традиционалном разговору с јавношћу, „Блиц“