Упут код фитотерапеута

Небојша Крстић Нема друге, недостајање треба третирати као свраб, перут или жгаравицу...и пронаћи адекватни чај и облоге за ту бољку.

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и музичар, а по образовању лекар, „Твитер“

Опасне идеје, опасне фреквенције...

Небојша Крстић Почео хрватски Вудсток који окупља љубитеље електронске психоделичне музике. Да ли је [Марко Перковић] Томпсон довољно електричан и психоделичан?

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и музичар, о фестивалу „Lost Theory“ у личком месту Дерингај, „Твитер“

Јесен у њиховом сокаку

Небојша Крстић Ципрас најесен не долази у Србију. Одбор за дочек у саставу [Борко] Стефановић, Вулин и Јово Бакић се распушта.

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и музичар, „Твитер“

Ислеђивање вињаком (истине)

Рамбо Амадеус Ево идеје лично за тебе. Ти си добра вербално, прави иследник, треба да имаш свој портал на вебу, да сама мобилним телефоном снимаш селфи утисак недеље и качиш на портале. Убрзо би се појавили и спонзори, модерни, који разумију да је реклама на интернету дјелотворнија и исплативија од телевизијске. А ако баш желиш да је то ТВ, онда бих направио емисију „Детектор лажи“. Прикључивао бих људе на полиграф и разговарао са њима. Служио бих им да пију „серум истине“, мада је ту можда и вињак сасвим добар. Био би то хит.

Рамбо Амадеус, кантаутор, у интервјуу Ољи Бећковић, НИН/„bizlife.rs“

Кречим дању, кречим ноћу... (Молерска је туга преголема)

Владимир Ђукановић Па, ево, јавио сам се и шта хоћете да вам кажем? Ишли смо да кречимо. Да, кречили смо и шта ту има спорно?

Владимир Ђукановић, посланик СНС-а, о ноћном упаду у Државну лутрију Србије 2013. док је био председник скупштине ове компаније, „Курир“

Прогонство у просвету

Бојан Пајтић Желе силом да ме натерају да дигнем руке од политике и посветим се каријери универзитетског професора.

Бојан Пајтић, председник Демократске странке, према НИН-у