Пред Србијом је „сјајна“ будућност јер „најбоље“ (од Вучића) тек долази

Дејан Мировић Нисам разумео зашто је премијер [Вучић] уопште држао конференцију и чему толика драма. Изгледа да се он још није одлучио да ли је навијач, министар информисања или опозициони политичар, док заправо не ради свој посао, председника владе. Једино што је тачно изрекао јесте то, да му ММФ води економску политику. Србију чекају тешка времена са овако конфузним човеком. Ипак, конфузија не може бити оправдање за оно што свесно ради са Косовом и Метохијом, а што ће остати упамћено много година након његовог одласка са власти, на коју је дошао сплетом несрећних историјских околности и вештином манипулације националним интересима.

Дејан Мировић, професор Правног факултета у Косовској Митровици, „Ослобођење.рс“/„srbin.info“

Берите малине да бисте имали новац за провод (на сплавовима)

Данило Реџеповић Објавио сам те фотографије због лицемерја Александра Вучића, који на званичним конференцијама за медије прича како је наш народ лењ, како наш омладина не жели да ради, бежи из Србије, не жели да бере малине за 30.000 динара... Ти себи дајеш за право да глумиш морални стуб друштва, [...] хајде да видимо да ли је твој син запослен, да ли бере малине лети. На крају смо сазнали да његов [тада] малолетни син баца хиљаде евра по елитним београдским сплавовима и клубовима, и то у пратњи војног обезбеђења.

Данило Реџеповић, главни уредник портала „Телепромптер“, „Балкан инфо“

Шампион у (олимпијској) дисциплини прорицање

Александар Вучић Ја сам један од ретких који је погодио колико медаља ће освојити. Ја сам рекао осам и толико су освојили. Зато што знамо колико вреде и колико је држава уложила у те спортисте… На Олимпијским играма у Токију 2020. године освојићемо 15 медаља, јер ћемо бити припремљени за то.

Александар Вучић, премијер Србије, Агениције/„bizlife.rs“

Много бољи говорник од многих од њих

Томислав Николић Ви сте се борили најбоље што можете, а то је било много боље од многих од вас.

Томислав Николић, председник Србије, на пријему спортиста који су освојили медаље на Олимпијским играма, РТС

Уходан у конкретним лажима

Данило Реџеповић Ја припадам опозицији, алтернативи, како су ме неки сврстали. Али, ја сам гласао на изборима за Александра Вучића. Без икаквог проблема. Зато што је он [Вучић] једини имао нешто конкретно да понуди, небитно шта – да ли је све то лаж или није, није уопште битно. Али он је имао нешто конкретно да понуди, и уходан је у тај посао.

Данило Реџеповић, главни уредник портала Телепромптер, „Балкан инфо“