Комунисти су били бољи (правници и демократе)

Ђорђе Вукадиновић Неправна одлука групе грађана, која себе назива „Председништво ДСС“, а све више наступа као „покрет за СНС“, ме не погађа, нити обавезује. У противном, ваљда би ме позвали да чују шта имам да кажем. Чак и у оно једнопартијско време се поштовала макар нека форма.

Ђорђе Вукадиновић, посланик у Скупштини Србије, о одлуци ДСС-а да га искључи из посланичког клуба, „Бета“

Довиђења до новог извињења

Ђорђе Вукадиновић Јуче сам примио извињење и молбу госпође Санде Рашковић Ивић да останем у клубу. Очигледно је да у тој странци постоји сукоб про-СНС и анти-СНС струје који се преко мене прелама, а сада ова прорежимска групација чисти и избацује ону другу на радост Александра Вучића. Што се мандата тиче, њега ће господа морати сама освојити на следећим, надам се што скоријим, изборима. Ја их у томе нећу ометати.

Ђорђе Вукадиновић, посланик у Скупштини Србије, о одлуци ДСС-а да га искључи из посланичког клуба, „Бета“

Највише вечерње и пачје школе

Дара Бубамара Извини, Александра, где ти живиш? У Србији? Што си прихватила да будеш овде, ако ниси за шоу? Кога ти бре фолираш? Можда нисам образована као ти, лепотице, али сам велика звезда!

Дара Бубамара, естрадна уметница мање позната као Радојка Аџић, у препирци са Александром Радовић на снимању „Пинкових звезда“, „Блиц“

Боље сто година живети као лав него један дан као овца

Синиша Михајловић Да ли му је тешко? Тешко је да устанете свако јутро у четири сата, одете на посао у шест, радите цео дан и да немате да платите рачуне на крају месеца. То је тешко. Носити капитенску траку је част и задовољство. Бенаси је срећан момак, као и сви ми у фудбалу.

Синиша Михајловић, тренер ФК Торино, на питање да ли је тешко младом Марку Бенасију (22) да носи капитенску траку, „youtube.com“/РТС