Чувај се Ћела који има косу

Горислав Папић У Сирији живи и ради Исмет Барјрамовић Ћело који је заиста ћелав, за разлику од оног Исмета Бајрамовића Ћела [1966-2008], Сарајлије и криминалца.

Горислав Папић, новинар и ТВ водитељ, о једном водичу војно-политичког коментатора Мирослава Лазанског, „Око“ РТС-а

Лазански тврдог срца

Мирослав Лазански Сирија је вероватно последња социјалистичка арапска држава. Тамо студирање и смештај у студентском дому коштају 11 долара – не месечно, него годишње. У рат не иду синови јединци и они који имају завршен факултет. Дакле, Асад чува своју интелигенцију. Е сада, да ли је то баш правично? Ово за сина јединца разумем, ово за факултет – не разумем. Али то је њихов став.

Мирослав Лазански, војно-политички коментатор, по повратку из ратом захваћене Сирије, „Око“ РТС-а

Сирија, (мирно) место за (психички) одмор

Мирослав Лазански Могу рећи да се у Сирији одморим од наших новина, телевизија, препуцавања, скандала, афера, напетости, агресивности... Тамо се барем зна ко на кога пуца, одакле пуца, колико пуца и када. Заиста, психички се одморите.

Мирослав Лазански, војно-политички коментатор, по повратку из ратом захваћене Сирије, „Око“ РТС-а

Признајем само (дивљу) градњу своје исламске заједнице

Муамер Зукорлић Локални органи у Новом Пазару су главни носиоци криминала. Ако нисте добри с њима, онда ће они да потплате дневни лист „Блиц“. Бићете шест дана на насловној страни „Блица“, колико сам био ја. Трамп је био два дана, цунами три, поплаве у Србији четири дана, а ја шест. Ако је закон - закон, зашто се свакодневно мења? Зашто није свето слово па га морамо примењивати, а никад не мењати?

Муамер Зукорлић, народни посланик и бивши муфтија, најављујући тужбу против „Блица“ због писања да гради без грађевинске дозволе, „Блиц“

Криминалци, избегавајте мрачне улице!

Небојша Стефановић Желим да криминалци буду у мраку и да не знају шта полиција зна, и зато смо корак испред њих.

Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова, према НИН-у

Спасавајући посрнуле гиганте

Богољуб Карић Предложио сам да се амерички и руски председник, Доналд Трамп и Владимир Путин, састану у Београду... Логично је да Београд поврати позицију коју је имао за време несврстаних и поново постане центар међународних самита у решавању сукоба и јачању стабилности. Београд треба на том самиту да иницира и укидање економских санкција Русији, што је преко потребно не само посрнулој америчкој економији, већ и ЕУ. Премијер Вучић би тај сусрет одлично организовао.

Богољуб Карић, председник ПСС-а и председник „БК компаније“, у писму које је објавила „Политика“, „Бета“