Верујем у бесу Хашима Тачија и све што из ње исходи

Александар Вучић У дијалогу Београд-Приштина само два споразума су у писаној форми, односно два пута је нешто потписано, док је све остало постизано као усмени споразум. И оно што смо постизали за Косовску Митровицу, за мост, постизали смо у усменој форми. И оно што смо постизали за Телеком, до коначног, рекао бих, парафа, све је било у усменој форми. Али шта ћете кад неко суштину покушава да замагли формом, онда увек дођете у такав проблем.

Александар Вучић, премијер Србије, о политичкој бури око „промотивног воза“ на линији Београд – Косовска Митровица, „Бета“/„Инсајдер.нет“

Из Вучићевих уста у Тачијеве уши (и обратно)

Александар Вучић И сад то што кажу - немате писани споразум… Па немамо писани споразум, али то је део онога о чему смо разговарали и што смо договорили усмено.

Александар Вучић, премијер Србије, о тврдњи званичника НАТО-а да по Бриселском споразуму (2013) „косовске власти не морају од Кфора да траже одобрење за упућивање својих полицијских снага широм Косова“, „Бета“/„Инсајдер.нет“

Фабрика лименки

Станислава Пак Станковић Имала сам више прилика током протеклих месеци да улазим у сукобе због некаквих изјава и провокација оних који себе виде као премијере или као председнике. Како да вам кажем, кажу да празна лименка највише звечи.

Станислава Пак Станковић, саветница за медије председника Србије, коментаришући изјаву Зоране Михајловић, „Блиц“