Своје рекох и спасих (грешну) душу

Владимир Костић Србија за неколико десетина година неће имати више проблем с незапосленошћу, јер неће имати кога да запошљава зато што млади одлазе ван земље. [...] Шта год да одлучите, одлуку доносите тек након што се претходно добро информишете о свему.

Владимир Костић, председник САНУ, на III студентском привредном форуму младих у Привредној комори Србије, „Танјуг“

Јавља ми се (од Вучића)

Драган Ј. Вучићевић Сетите се мојих речи. У ноћи између 2. и 3. априла биће заједничка конференција за штампу ЈОЈ коалиције - Јеремић, Обрадовић, Јанковић. Зна се и место - Теразије број 3. После тога позивају своје присталице да изађу на улице. У међувремену, на путу од бирачког места до куће на Новом Београду неко, на неки начин напада Сашу Јанковића. Од тога праве случај и „пумпају“ јавност цео изборни дан. У ноћи између 2. и 3. априла одлазе у Републичку изборну комисију, гађају јајима и покушавају да направе македонски или украјински сценарио. Колико год да Вучић освоји гласова, они ће прогласити да су избори покрадени, нелегални, нелегитимни, и покушаће Србију да гурну у хаос... Ја сам то написао и нико није демантовао.

Драган Ј. Вучићевић, главни уредник „Информера“, „предсказујући“ догађања на дан председничких избора, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Хашим и Бакир но пасаран

Драган Ј. Вучићевић Јуче и данас смо имали две највеће, величанствене победе Србије. Први пут побеђујемо у међународној арени - Хаг је одбио Бакира, а НАТО „шутнуо“ Тачија. И то све треба сакрити тако што се намећу бизарне теме.

Драган Ј. Вучићевић, главни уредник „Информера“, о одбаченој тужби за геноцид БиХ против Србије и „војсци Косова“, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Данас укидам(о) Вучића, сутра Шешеља

Саша Јанковић С једне стране видим моју маленкост, а с друге стране Вучића и Шешеља. [...] У случају победе Александра Вучића, и формално можемо да укинемо државу и уведемо династију.

Саша Јанковић, кандидат за председника Србије, „Око“ РТС-а

Специјално (пре)васпитање

Никола Самарџић [Борис] Тадић и [Александар] Вучић допустили су да јавно мњење формира политике, уместо да политиком високих стандарда преваспитавају и сиротињу и академике.

Никола Самарџић, професор историје на Филозофском факултету у Београду и бивши фунционер ЛДП-а, према НИН-у