Мали корак за НАТО и великa победа за Вучића

Ивица Дачић Генерални секретар НАТО Столтенберг му је рекао да ће Косово и Тачи изгубити било какву подршку НАТО-а, уколико иду на тај потез [формирање „Војске Косова“]. То је велика дипломатска победа за Србију.

Ивица Дачић, министар иностраних послова, о свом присуству телефонском разговору Александра Вучића са Јенсом Столтенбергом, „Земља чуда“ Радио Београда 1

Хотели са (минус) пет звездица

Виктор Орбан Нико није ухапшен, тако да ко год не жели да сачека одлуку о свом случају у транзитној зони [у контејнерима за транспорт робе], може да оде ка Србији. Ми никога нигде не закључавамо.

Виктор Орбан, премијер Мађарске, у Бриселу после самита ЕУ, о новом мађарском закону о тражиоцима азила, „Бета“

Последње (хомо)сексуално искушење

Ненад Чанак Док сам био у Америци, другари су дали предлог да одемо у највећу геј дискотеку „Варшава“ у Мајамију. [...] Они момци тамо су били само да станеш па да гледаш, као лутке лепи. Ту причу о феминизираности хомосексуалаца жене нека окаче мачку о реп, ово су биле мушкарчине. Стали смо за шанк, попили смо мало вотке, ђускали, шалили се и онда је враг однео шалу. Мени се диже... диже се мени црна завеса и затичем себе у понижавајућој ситуацији - удварам се двема девојкама. [...] Значи, и у највећем пијанству сам се удварао девојци. Тада сам схватио да никад неће бити геја од мене.

Ненад Чанак, председник ЛСВ-а, у емисији „Рада сам“ на ТВ „Пинк“, „Блиц“

Педесет нијанси зелене

Лука Максимовић-Бели Вероватно ћемо искористити ваше ливаде да посадимо ‘домаћицу’ и да кренемо да је извозимо. Треба искористити толике пољане које сада у Војводини нису у потпуности искоришћене.

Лука Максимовић-Бели, потенцијални председнички кандидат познатији под псеудонимом Љубиша Бели Прелетачевић, „Бета“/„bizlife.rs“

Плес са (гладним) вуковима

Новак Ђоковић Изгледа да сам сада ја један од оних вукова који иду ка врху. И, притом сам - гладан. Али, нисам једини. Да нисам гладан да остварим успех, не бих седео овде са вама и не бих играо овај турнир.

Новак Ђоковић, као светски тенисер број два, уочи турнира серије мастерс у Индијан Велсу, „Блиц“