Победник у све три дисциплине

Драгољуб Жарковић Чињеница је да је човек добио изборе. Он је толико енергије, пара и лагања уложио у предизборној трци, да је било неочекивано да не добије.

Драгољуб Жарковић, главни уредник недељника „Време“, о победи Александра Вучића на председничким изборима, „Пресинг“ на ТВ N1

ТВ обданиште за велику децу

Драгољуб Жарковић Каква је то приватна телевизија која користи националну фреквенцију, а која је опште добро? То је као кад бих ја направио фабрику на државној земљи поред реке, и самим тим добио право да бацам ђубре и го*на у ту реку. ТВ „Хепи“ је добила националну фреквенцију да буде дечија телевизија - тамо је од дечијег програма било једино то што је Вучић [у „Ћирилицу“] довео своје родитеље.

Драгољуб Жарковић, главни уредник недељника „Време“, о стању медија у Србији, „Пресинг“ на ТВ N1

Знам(о) само да гласови треба да теку према Вучићу

Александар Мартиновић Они који тврде да су [председнички] избори наводно покрадени имају проблем који је описао Карл Јунг - за људе који пате од аутизма, Рајна тече од ушћа према извору. Изгледа да је тако и за опозицију.

Александар Мартиновић, шеф посланичке групе СНС-а у Скупштини Србије, „Танјуг“

Грешник који је рекао НЕ Новом светском поретку (и ММФ-у)

Александар Вучић Ја сам био председник владе слободне и независне земље и то је мој највећи грех. То ми никада неће опростити. Зато се све ово дешава.

Александар Вучић, премијер и изабрани председник Србије, о постизборним протестима, гостујући у „Ћирилици“ на ТВ „Хепи“, „bizlife.rs“