Кад мангупи из наших редова вребају

Владимир Ђукановић Неко је направио аранжман, потпуно лудачки, да се купи јелка од 83.000 евра и да се стави у центру [Бео]града. На малим стварима се пада, људи. Неко је паметно чекао моменат, јер неко није приметио да је то „провучено“ [кроз буџет], и направио од тога велику аферу. Добро је што је уговор раскинут „у року од одмах“, што је рекао градоначелник [Синиша Мали], али остаје горак укус у устима зашто се такви пропусти дешавају.

Владимир Ђукановић, народни посланик СНС-а, ТВ „Коперникус“

Уби их преслаба реч

Србијанка Турајлић Схватам да нужда можда некога може да натера да пише за таблоиде иако је тужно, али ћутање врхунских професора је горе од писања за таблоиде, само нема то ко да им каже и то је трагедија.

Србијанка Турајлић, универзитетски професор у пензији, у интервјуу за НИН, „bizlife.rs“

Ко им даде кочницу?

Душан Вујовић Ризик за економски раст [Србије] је и то што кочничари, политички мотивисани, могу да заустављају позитивне процесе, а што економски није рационално.

Душан Вујовић, министар финансија, РТС/„Бета“

Мионица ноћас мора пасти!

Александар Вучић Како ћу ја пред било кога у Брисел, како ћу ја пред Путина и да му кажем – у реду је, хвала ти, али народ у Мионици нас неће. Немам после тога образа да било шта тражим и кажем.

Александар Вучић, председник Србије и председник СНС-а, у Мионици на скупу уочи локалних избора, „Истиномер“