Прави човек у право време у правом систему

Дамир Хандановић Мој си-ви и моји успеси говоре да и рад ЦЕБЕФ-а могу да подигнем на виши ниво. Ствар је у томе да будеш кооперативан, да имаш добре контакте с људима, да знаш да водиш велике системе. Ја сам, иначе, запослен у Pink International као музички уредник и саветник за забавни програм. Сада прелазим на нову функцију и даћу све од себе да је обављам најбоље што могу.

Дамир Хандановић, нови директор Центра београдских фестивала (ЦЕБЕФ), естрадној јавности познат по хитовима које је компоновао за Лепу Брену, Светлану Цецу Ражнатовић, Сашу Матића, Наташу Беквалац..., „Вечерње новости“

Наставак печатирања другим средствима

Александар Вучић Претходна власт је ставила печат и восак на косовску независност. Све што су они изгубили, да један метар добијемо - добитак је, јер сада немамо ништа. Људи треба да имају поверења у своје руководство које даноноћно ради на том питању. Данас нисмо сасвим искључени из тога, а до 2012. године само су чекали да ставимо потпис на независност која је Косову дата.

Александар Вучић, председник Србије, током посете селу Доњи Бањани код Љига, Б92

Не живи председник само о хлебу (и дневницама)

Александар Вучић Мислите да неко иде у Брисел на излет. Слушам коментаре да идем тамо због дневница. Шест година ни једну дневницу нисам узео. Да јесам, имао бих 30.000 евра више. Нормално једем тамо, они доносе кифле и сендвиче, а имам пристојну плату да једем шта хоћу.

Александар Вучић, председник Србије, током посете селу Доњи Бањани код Љига, Б92

Перфектно дивани српски

Матија Бећковић Ја знам да он [Александар Карађорђевић] српски зна боље од свих. Али крије…

Матија Бећковић, књижевник и члан Крунског савета, „Недељник“/„bizlife.rs“