Чекајући бело усијање

Јово Бакић Они [СНС] се труде да створе ситуацију да је немогуће да изгубе на изборима. Моје мишљење јесте да ће они толико иритирати грађане, да ће доћи до једне тачке када више неће моћи да их варају и застрашују као што сада чине, нарочито по унутрашњости Србије. Једноставно, доћи ће до оне тачке када ћемо се погледати у очи и тада ћемо знати ко ће морати пред револуционарне судове.

Јово Бакић, социолог, на питање како ће завршити режим Александра Вучића, „Црно-бели свет“ на „Нашој телевизији“

Чекајући (ново) догађање народа

Јово Бакић Ја мислим да мафија добровољно с власти не иде. Другим речима, надам се да ће прво изгубити на изборима, а онда ћемо морати неким другим методама.

Јово Бакић, социолог, на питање како ће завршити режим Александра Вучића, „Црно-бели свет“ на „Нашој телевизији“

(По)крштен српом и чекићем

Амфилохије Ја бих [Милу Ђукановићу] препоручио да се прво крсти у име Оца, Сина и Духа Светога, и да постане члан Цркве, па онда да говори о Цркви, а не само да буде носилац безбожне титоистичке братоубилачке идеологије.

Амфилохије, митрополит црногорско-приморски, о изјави председника Црне Горе да треба „утемељено наставити посао на обнови аутокефалне ЦПЦ“, „ФоНет“

Мислим да револуција не може да чека

Јово Бакић То што раде напредњаци у историји парламентаризма није забележено. То је један политички скандал и криминал. Мислим да ће на крају да им суде револуционарни судови.

Јово Бакић, социолог, о „фантомским“ амандманима СНС-а (које на крају повуку) како би „појели време за расправу у појединостима“, „Црно-бели свет“ на „Нашој телевизији“

Европска унија за по кући

Виктор Марковић Стигла „Икеа“, стигао „Лидл“, стижу „Starbucks“ и „Spotify“, Немачка отвара тржиште рада, ја мислим да ми сад реално ни не морамо у ЕУ, џаба смо давали Младића и Караџића.

Виктор Марковић, један од уредника „Њуз.нет“-а, „Твитер“/„bizlife.rs“