Обрачун код тениског корала

Новак Ђоковић Да. Рекао сам му то (да ћу га пронаћи после меча), да му купим пиће. Разговор између нас двојице ћемо задржати за себе, али ми је дефинитивно помогао. Иако то не зна, он ми јесте помогао.

Новак Ђоковић, тенисер, о вербалном обрачуну са гледаоцем који му је добацивао уочи меча на Ју-Ес опену, „Блиц“

Тисућљетна агресија

Колинда Грабар Китаровић Не да је [Вучић] тражио од мене да не спомињем великосрпску агресију већ је то и молио, но како видите та молба није услишена. Великосрпска агресија је, нажалост, забележена крвавим словима у хрватској повијести. Свима онима који данас пријете Хрватској желим врло јасно рећи да никада више ни један једини србијански тенк неће више ући у Вуковар. Нека се нитко тиме не заварава.

Колинда Грабар Китаровић, председница Хрватске, ударајући шаком о сто, „Хина“/„bizlife.rs“

Име (националног) режисера се зна, глумимо за домаћу публику

Петар Петковић После свих катастрофалних потеза које је његова администрација повукла у међународној арени када је реч о Косову и Метохији, у свом филму је решио да игра улогу великог националног јунака. Борис Тадић данас живи, како је и сам предвидео, у неком другом филму, али тај филм је очито фантазија или научна фантастика, а филм у којем је Србија живела док је он био на власти био је хорор.

Петар Петковић, члан Главног одбора СНС-а и бивши портпарол ДСС-а, „Танјуг“