Они који воде игру и они који (компресивно) крљају

Борис Тадић Посебно поздрављам спортисте у редовима ДС-а Саву Милошевића, Александра Шапића и Ненада Манојловића. Ево и Ђилас се жали што њега нисам споменуо – он је био одличан голман у једном београдском нижеразредном клубу. Није лако бити добар голман у таквој лиги деведесетих година, када се нису поштовала правила ни на спортским теренима. Зато је он прошао компресију и дошао до места градоначелника.

Борис Тадић, као председник ДС-а, на Главном одбору странке, ТВ "Б92"

Press without stress

Драган Ј. Вучићевић Прича о спинованој, апсолутно контролисаној, потемкиновској Србији не може бити потпуна без приче о посети Томе Николића разрушеном Краљеву. Лидер напредњака отишао је тамо и жртвама земљотреса однео помоћ од 200.000 евра. Сложићемо се, гест за похвалу. Ипак, ни у једном великом београдском писаном медију, нигде осим у Пресу, није објављено ни слово о томе?! Све су редакције имале своје извештаче у Краљеву, али из врха власти је стигао налог да о Томи ни слово не сме да се објави! Наређење. Извршење!

Драган Ј. Вучићевић, уредник, "Прес"

СНС у мислима (а Северина у грудима)

Александар Вучић Видело се колико је председник неискрен и сада је на најозбиљнији начин неискреношћу угрозио односе Србије и Хрватске тиме што је рекао да се буди са Северином. Он је потпуно неискрен, он леже и буди се са Српском напредном странком, то му је и ноћна и јутарња мора.

Александар Вучић, заменик председника СНС-а, о интервјуу Бориса Тадића, "Танјуг"

Издржати најлакше

Борис Тадић Издржали смо најтеже, а потребно је издржати још једну годину.

Борис Тадић, председник Србије, "Танјуг"

Рачунање на (Божје) прсте

Никола Џомба Рачунао сам, после десет месеци и седам дана, Црвена звезда ће поново гостовати у Кули и имаћу недељу дана да спремим екипу да поново победимо ту боранију! Онда нека се поново жале, а њихови полтрони нека ме казне и две године. [Знам кад ћемо играти са Звездом јер] сам повезан с Богом.

Никола Џомба, финансијер Хајдука из Куле, о десет месеци забране обављања функција у фудбалу, "Журнал"