Обавештавамо вас да се не пређете и прихватите понуду

Телеком Аустрија За 51 одсто "Телекома Србија" понудили смо од 800 до 950 милиона евра и тиме нисмо испунили минималне услове тендера.

Телеком Аустрија, као једини понуђач на тендеру за продају "Телекома Србија", у саопштењу, "Бета"

Тисућљетно предзиђе ЕУ

Роџер Хелмер Провео сам много времена у Хрватској и пратио њихов развој и напредак. Хрватска је земља коју карактеришу ендемско подмићивање, корупција, дивљи капитализам и необјашњиво богаћење у класи политичара. Хрватска не поседује основну инфраструктуру слободног друштва. Владавина права, право на имовину и примењиви уговори под великим су знаком питања у Хрватској. Хрватски медији су жртве цензуре и застрашивања. Господине председниче, ако ову земљу – Хрватску – видимо као одговарајућег кандидата за чланство у ЕУ, нека нам је свима Бог у помоћи!

Роџер Хелмер, посланик Европског парламента, "Курир"

Најрадоснији позив

Слободан Хомен Ако је неко позван да сведочи онда није реч о политичком прогону. Мени би била част и задовољство када бих својим сазнањима могао да допринесем расветљавању убиства премијера Ђинђића.

Слободан Хомен, државни секретар Министарства правде, о евентуалном саслушању Војислава Коштунице у вези са политичком позадином убиства Зорана Ђинђића, "Танјуг"

Напредњаци трче почасни круг

Томислав Николић Ко је гледао снимак [митинга СНС-а] 5. фебруара, рекао је – то је лепше и од маратона.

Томислав Николић, председник СНС-а, о митингу 16. априла и Београдском маратону, "Кажипрст" Радија "Б92"

Карта за срећу (у једном правцу)

Александар Конузин Не знам зашто стално мене питате хоће ли Србија постати чланица Алијансе, не продајем ја карте за НАТО.

Александар Конузин, амбасадор Руске Федерације у Србији, "Блиц"

СФР Либија

Јосип Јошка Броз То је земља која живи како смо ми некад живели, можда и боље. У Либији је бесплатно здравство и образовање, студенти добијају плату у висини професије за коју се школују, брачни парови станове, кредити су бескаматни. Ником не дугују ништа. Шта рећи више о једном народу који је лепо живео, али је дочекао оно што смо ми и многе друге земље? Такозване демократе су одавно кренуле у овакве походе, почев од уништавања Индијанаца, па кроз бројне војне интервенције.

Јосип Јошка Броз, председник КП, о војној интервенцији у Либији, РТВ

Позориште у влади

Небојша Ћирић Своју супругу.

Небојша Ћирић, нови министар економије из Г17, на питање "кога ословљава са 'шефе': Млађана Динкића или Мирка Цветковића", "Политика"