Замисли владу (и живот) без СПС-а

Ивица Дачић Ко може да направи коалицију, Тома Николић са Борисом Тадићем? Чему онда митинг [опозиције] 16. априла? Анализирајте и видећете да наредна влада не може да се формира без коалиције СПС-ПУПС-Јединствена Србија.

Ивица Дачић, председник СПС-а, "Танјуг"

Брозоморно!

Јосип Јошка Броз Да је истина оно да су партизани после рата све побили, не бисте ви седели овде. Мало су убили оних који су требали...

Јосип Јошка Броз, председник Комунистичке партије и унук Јосипа Броза, Александру Југовићу из СПО-а, "Проблем" ТВ "Студија Б"

Стиропорџија

Томислав Николић Стрпите се само још недељу дана да променимо ову власт. А ја вас чекам у Београду на оном омиљеном српском материјалу – стиропору.

Томислав Николић, председник СНС-а, на митингу у Лесковцу, "Б92"

Гори живот не може да чека нове изборе

Јелена Триван Влада није у проблему због недостатка политике и конкретних мера, већ опозиција која намеће тему избора.

Јелена Триван, потпредседница ДС-а, "Вечерње новости"

Рат у којем јесмо учествовали?

Фатима Махмуд Жалосно је и што је Србија, која је као и све друге државе бивше Југославије била велики пријатељ Либије, до увођења ембарга даноноћно слала Гадафију наоружање за убијање народа. А да не говоримо о плаћеницима с подручја бивше Југославије, из Србије, Хрватске и БиХ, који данас чине Гадафијеве послушне и добро плаћене убице.

Фатима Махмуд, члан побуњеничког Либијског националног већа, за загребачки "Вечерњи лист", "Блиц"

И срећна добитница је...

Беџет Пацоли Када је амерички амбасадор Кристофер Дел из коверта извадио име Атифете Јахјаге како би је предложио за председницу [Косова], Хашим Тачи и Иса Мустафа су били изненађени.

Беџет Пацоли, бивши председник Косова, за приштинску станицу ТВ "Клан Косова", "Танјуг"

Вечита срећа

Ненад Бјековић Видели сте колико су у Звезди били пресрећни што су коначно победили Партизан иако смо ми отишли у финале. Славили су више него после последњег пенала у Барију 1991. године. То је доказ колико поштују и цене Партизан.

Ненад Бјековић, бивши спортски директор Партизана, после победе Црвене звезде над Партизаном од 1:0, "Блиц"