Челична директорка

Бранко Тодоровић Фонд за хуманитарно право је прва пројектна и бизнис организација чија се директорка понаша као Стаљин, не консултује се са члановима Координационог већа и поставља свог супруга за директора медијске кампање са месечном платом од 2.800 евра.

Бранко Тодоровић, председник Хелсиншког одбора за људска права РС, поводом несугласица око донација од 3,5 милиона евра намењених за "РЕКОМ", о директорки ФХП Наташи Кандић и њеном бившем супругу Лазару Стојановићу,"Блиц"

Неканонски председник

ЦПЦ Tврдњом да би антицрногорство у Србији било трагедија, Филип Вујановић показује као да живи на другој планети, а коначно је сазрело време да се врати у окриље своје мајке Црне Горе, које као да није свестан. Председник је познат по привржености Србији, Српској православној цркви, Србима и српству више него својој држави и црногорском народу, промовише српски патернализам према Црној Гори тврдњом да Србија мора да нам буде најбллижа, а то не аргументује ниједним непобитним, нити било каквим, доказом.

ЦПЦ, канонски непризната црква, "Вести"

Профитери на антиратним профитерима

Наташа Кандић Узрок ових напада који трају од самог почетка су последица рата. Реч је о послератним друштвима која су много времена провела у ружном, па сад игноришу чињеницу да је у питању важна иницијатива за добијање битке са прошлошћу.

Наташа Кандић, директорка Фонда за хуманитарно право, поводом оптужби је да је приватизовала пројекат РЕКОМ и самовољно потрошила милионе, "Блиц"

С ветром (међународне заједнице) у леђа

Борислав Стефановић Теза коју сам чуо више пута да је решење проблема чекати промену међународних околности, обезбеђује да последњи Србин буде испраћен на Мердаре са плех музиком.

Борислав Стефановић, шеф преговарачког тима са Приштином, одговарајући у Скупштини посланицима ДСС-а, "Танјуг"

Тероризмом противу пензионера

Милан Кркобабић Усвајање Закона о финансирању локалне самоуправе је упад у фискални систем Србије, који се може мерити са терористичким актом. Цена усвајања тог закона је замрзавање плата и пензија, или њихово смањење.

Милан Кркобабић, потпредседник ПУПС-а, о закону који су предложли Уједињени региони Млађана Динкића, "Ало!"

Рат као тактика силовања

Жене у црном На почетку рата у бившој Југославији тражиле смо да Хашки трибунал подигне оптужнице против одговорних за масовна силовања жена у рату, а сада од Међународног кривичног суда тражимо да оптужи либијског диктатора Моамера Гадафија за коришћење силовања као тактике рата. Либијским војницима се деле кондоми и вијагра и подстиче силовање жена побуњеника и самих побуњеница које се боре против злочиначке диктатуре.

Жене у црном, у саопштењу, "Вести"