Је ли тако – тако је (Делије на изборе кренуле)

Чедомир Јовановић Здраво, напредњаци! 'Ајде, па добро, мислимо политички другачије, али нисмо непријатељи, је л' тако? Је л' навија неко овде за Звезду? Ево, то нам је заједничко.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а и председнички кандидат, случајан сусрет са активистима СНС-а у центру Краљева, "Телеграф"

Не окрећи се, деда Јово

Јован Кркобабић Нема повратка назад. Нисам навикао, али и физички не могу, да гледам преко рамена. Ја гледам само напред.

Јован Кркобабић, председник ПУПС-а, "Танјуг"

Мрка (и Веља) у Земљи чуд(ес)а

Велимир Илић Мрка је мој друг, али он прича бајке и живи у неком свом свету.

Велимир Илић, председник Нове Србије, емисија "Између две ватре", ТВ "Б92"

Нећу да будем Борис

Зоран Драгишић Ја се кандидујем за председника Србије онако како пише у Уставу, да вршим уставна и законска овлашћења [...], а не кандидујем се за Бориса Тадића, па да имам мишљење о свему и да будем власник свега.

Зоран Драгишић, председнички кандидат и председник Покрета радника и сељака, емисија "Да можда не", РТС

Греси младости

Зоран Драгишић Ја сам био у "Институту Г17", када је био експертска група. [Међутим,] када је прерастао у политичку партију и када сам схватио о каквим битангама се ради, ја сам то напустио. И признајем – то је мој највећи грех у животу што сам се дружио са таквим клошарима.

Зоран Драгишић, председнички кандидат и председник Покрета радника и сељака, емисија "Да можда не", РТС

Сто просент србоенглески

Томислав Николић Господин Ђулијани није читао наш програм и није учествовао у писању нашег програма, али је хандрид просент проговорио о нашем програму.

Томислав Николић, председник СНС-а, током посете легендарног градоначелника Њујорка Рудолфа Ђулијанија, конференција за новинаре, "Медија центар"