Ко не купи стан у Београду – више није држављанин Црне Горе

Б92 Црногорци су били и остали људи од укуса који у Београду купују најбоље станове. Ево прилике да и ви будете у том друштву.

Б92, вест о огласу компаније "Ливинг гуд" (Living good) који је за кратко време постао прави хит на Интернету

Да не чује међународна заједница

Рада Трајковић Ни за једног ни за другог међусобна комуникација није спорна, с обзиром на то да се она доста добро одвијала на нетранспарентан начин. Они су имали своје канале комуникације који су били мимо контроле међународне заједнице. Можда би они нашли и начина и снаге за нешто што је подела Косова да поједине државе посебно не прате да се то не догоди.

Рада Трајковић, посланик у "Скупштини Косова", о сусрету Бориса Тадића и Хашима Тачија, "Танјуг"

Господине председниче Томо

Велимир Илић Увек сам Николића ословљавао са Томо, ово је био први пут да сам му се обратио са господине председниче. И стварно се Николић тако понашао.

Велимир Илић, председник Нове Србије, "Прес"

Метаморфоза (неко време) пре рока

Јелко Кацин Транзиција од лидера опозиције до председника државе захтева неко време, а ја сам уверен да ће [Томиславу] Николићу требати мање од 100 дана за то.

Јелко Кацин, известилац ЕУ за Србију, "Блиц"

Миле против штеточина

Милорад Додик Чеда Јовановић је штеточина за српски народ.

Милорад Додик, председник Републике Српске, "Курир"

Јасно као Дан(ијели)

Борис Тадић После објављивања резултата председничких избора, компанија "Данијели" одлучила је да до даљњег стопира инвестицију.

Борис Тадић, председник ДС-а, коментаришући одлуку италијанске компаније да "привремено" одустане од инвестирања у послове у Србији, "Б92"

Спорадично увек лајав

Милорад Додик Мени он [Чедомир Јовановић] не смета, он је спорадична појава. Он има своју дестинацију - Сарајево, нека ужива тамо у ћевапима и буреку. [...] Та Србија коју представља Чеда у било ком смислу за нас је неприхватљива. Опасно је да он буде министар, какав је лајав.

Милорад Додик, председник Републике Српске, "Курир"