Незлонамеран а частан

Изјаве.нет Мој текст са убиством Ћурувије могу довести у везу само злонамерни и нечасни људи.

Мирослав Марковић, аутор текста "Ћурувија дочекао НАТО бомбе", "Бета"

Језа у улици естраде

Јово Ћурувија Изазива језу да су Славка пратили 24 сата по групама. Како сам сазнао, међу њима су биле и две особе са овдашње естраде. Једна естрадна певачица са својим покојним дечком и друга особа, такође са естраде, која је била главни доушник РДБ и њених сарадника. Чекам њихове концерте на које ћу да одем, а можда их нешто и приупитам.

Јово Ћурувија, брат Славка Ћурувије, "Blicnews"

Јавља ми се неверовање

Војислав Коштуница Не верујем да у регуларним условима на превременим парламентарним изборима у Црног Гори може победити коалиција Демократске партије социјалиста и Социјалдемократске партије.

Војислав Коштуница, савезни председник, подгоричка ТВ "МН"

Није ни било Срба

Данас Где је било српство пре Слободана?!

Данас, парола на митингу социјалиста

Рођен да буде шоњо

Бранислав Лечић Занимљиво је нешто у карактеру нашег човека: ауторитарни карактер трпи зло, не диже главу, трпи годинама. А онда кад добије добро, хоће да све буде преко ноћи и одмах тражи одговорност и одмах је незадовољан. Ауторитарни дух живи у понижењу, а онда када добије слободу, ненавикнут, понижава онога кога може.

Бранислав Лечић, министар културе, "Време"

Ако треба и ми ћемо сведочити

ЈУЛ Сведоци смо да су наши грађани остављени на милост и немилост криминалцима. Убијају их, силују, киднапују, рекетирају, продају као робље, уместо семенки легално им продају дрогу на улицама... Нова власт, у својој међусобној борби за власт, не схвата да је време инквизиције давно прошло.

ЈУЛ, саопштење

Свесрпски порно прогрес

Изјаве.нет Интересантно је да ми то исто питање најчешће постављају лидери ДОС-а критикујући ме стално због прекида емитовања еротског програма. Многи чланови ДОС-а ме преклињу да вратим порниће у програм... Разлог укидања, један од највећих, је чињеница да сам ја сада председник најмлађе парламентарне партије. Али ево ове године ће бити нових избора и ја сам сада у могућности да нешто обећам: када победим на изборима – вратићу порниће!

Мирослав Вујовић, власник ТВ Палме и председник Партије српског прогреса, "Ексклузив"

Брат Маџар

Љубомир Маџар Бизнисмени су сарађивали с бившом влашћу јер, у противном, тиме не би могли да се баве.

Љубомир Маџар, ректор БК универзитета, на округлом столу Форума за нову Србију

Шта зна Чеда чему служи ДОС

Велимир Илић Чедомир Јовановић је неки потрчко у Демократској странци, не знам ни коју функцију има, али се неодговорно оглашава у име ДОС-а.

Велимир Илић, копредседник Нове Србије, о шефу посланичког клуба ДОС-а, "Сведок"

Само су зависни независни

Радован Биговић Не може се очекивати од новинара да буду независни, треба знати реалност да су они ту запослени, да од тога живе и да морају да зарад голе егзистенције праве разне компромисе.

Радован Биговић, декан Богословског факултета

Ако баш буде морало...

Јеллена Ако једног дана будем морала да наступам са филхармонијом, мислим да ми ни то неће тешко пасти.

Јеллена, бивша певачица Коктел бенда, "Тина"